Word het nieuwe lid van het Adviesforum van Woonplus

Woon jij in Schiedam? En woon je niet in een woning van Woonplus? Dan ben jij misschien wel het perfecte nieuwe lid van het Adviesforum van Woonplus. Want zij praten niet alleen graag met hun eigen huurders, maar ook met hun buren!

Woonplus is de grootste woningcorporatie van Schiedam. In totaal wonen bij hen ruim 20.000 Schiedammers. Met hun huurders hebben ze dagelijks contact over hun woningen en de leefbaarheid in de buurt. Daarnaast willen ze ook regelmatig van gedachten wisselen met ‘het andere Schiedam’. Per slot van rekening wonen we allemaal samen in deze mooie stad. Woonplus hoort graag wat er onder de inwoners leeft.

Het Adviesforum

”De buren” van Woonplus zijn vertegenwoordigd in het Adviesforum. Ze vervullen vooral de rol van klankbord. Woonplus legt plannen aan hen voor, brengt belangrijke onderwerpen ter tafel en vraagt vervolgens uitdrukkelijk om feedback. Daarnaast is ook ongevraagd advies over andere thema’s van harte welkom.

Naar wie zijn ze op zoek?

Het Adviesforum bestaat uit zeven leden. Er is op dit moment één plaats vacant. Als lid moet je wonen in Schiedam, in een koopwoning of een particuliere huurwoning. Naast je kennis over het leven en wonen in onze stad, heb je bij voorkeur ook kennis van één van onderstaande aandachtsgebieden. Dit zijn de zes aandachtsgebieden waarover de leden gezamenlijk voldoende kennis hebben:

Vergoeding

Het Adviesforum vergadert circa vijf maal per jaar. Voor deelname aan deze vergaderingen en andere activiteiten ontvang je per keer een vergoeding.

Interesse?

Ben je begaan met Schiedam en haar inwoners? Ben je geïnteresseerd in het werk van een woningcorporatie en wil je Woonplus helpen om dat werk nog beter te doen? Reageer dan op deze vacature. Je kunt je motivatie en CV sturen naar mwb@woonplus.nl, t.a.v. Marja Weber. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je haar ook bellen op telefoonnummer 010 20 45 294.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *