Aan de Paulus Buysstraat in Schiedam-Nieuwland staan de vernieuwde Wiltonflats, die nu de Hofjes van Wilton heten. Deze flats zijn volledig gemoderniseerd en bieden een prachtige woonomgeving voor senioren van 55 jaar en ouder. De eerste twee flats zijn al opgeleverd en de derde volgt in oktober.

De appartementen variëren van 50m² tot 75m², zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over zonnige balkons of serres. De brede galerijen bieden extra ruimte voor scootmobielen en sociale ontmoetingen.

Tussen de flats liggen twee opnieuw in te richten binnentuinen, waar bewoners kunnen tuinieren en ontspannen. Dit project maakt deel uit van het proefproject ‘Gezond en Wel Thuis’, dat senioren helpt langer zelfstandig te wonen.

Heeft u interesse? Eind augustus adverteert Woonplus een deel van de woningen via Woonnet Rijnmond. Ook zijn er appartementen gereserveerd voor de doorstroomregeling, bedoeld voor Schiedamse 55-plussers die in een grote woning van Woonplus wonen.

De kale huurprijzen variëren tussen € 650,43 en € 879,66, met bijkomende service- en stookkosten van € 100,-. Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van uw inkomen en vermogen.

Voor meer informatie en om in aanmerking te komen voor de doorstroomregeling, kunt u contact opnemen met Woonplus (seniorenmakelaar via 010 204 51 00).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *