Beste huurders,

Alhoewel dit op korte termijn is, heeft het nieuwe bestuur ervoor gekozen om toch een algemene ledenvergadering te organiseren.  Wij hebben hiervoor gekozen omdat de HOW in de afgelopen jaren nog niet in de gelegenheid is geweest om dit te organiseren.

Wat is een algemene ledenvergadering?

De HOW is verplicht één keer per jaar de huurders uit te nodigen voor een Algemene Ledenvergadering. Huurders kunnen met ons meedenken, – praten over de toekomst en ambities van HOW Schiedam.

Een algemene ledenvergadering is een officiële bijeenkomst waar alle huurders mogen meepraten. Daarnaast is het ook een mooie gelegenheid voor de huurders om kritische vragen te stellen en om kennis te maken met het nieuwe bestuur.

De HOW staat zeker open voor kritische vragen en input van de huurders. Wij willen groeien naar een onafhankelijke en zelfbewuste huurdersorganisatie en hier kunnen wij alle hulp van onze medehuurders bij gebruiken.

De vergadering is van 13:00-16:00 uur en van 16:00-19:00 uur. Dit betekent dus dat wij 2 keer de volledige agenda zullen bespreken met 2 verschillende groepen huurders.

Agendapunten

  1. Opening
  2. Kennismaken met het bestuur
  3. Korte toelichting over de rechten en plichten van huurders
  4. terugblik 2020-2021
  5. Jaarplan en begroting 2022
  6. Raad van Commissarissen (RvC) het bestuur is opzoek naar nieuwe leden voor de RvC
  7. Rondvraag en sluiting

Ben jij er ook bij op zaterdag 6 november? wij leren onze medehuurders graag kennen!

Wij vragen geïnteresseerde huurders om zich vooraf aan te melden. Op deze manier kunnen wij veilig bij elkaar komen in een ruimte. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, zullen wij overwegen om een grotere ruimte te huren.

 

 

Bekijk hier onze uitnodiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *