Het bestuur

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die tevens ook huurders van Woonplus zijn.

Souad Achour

Mijn naam is Souad Achour ik ben (interim) voorzitter van de HOW. Ik woon 10 jaar in Schiedam (4 jaar in Nieuwland en 6 jaar in Groenoord). Ik ben gevraagd om deel aan het bestuur te nemen vanwege mijn betrokkenheid in de stad. Ik ben vele jaren actief in het maatschappelijk middenveld en ik beschik over een sterk netwerk.
Daarnaast heb ik diverse trainingen ontwikkeld rondom het versterken van mensen zodat ze gelijkwaardig deel kunnen nemen aan de samenleving. Ik heb ervoor gekozen om bestuurslid van HOW te zijn zodat ik het belang van de huurders van woonplus kan behartigen en daarmee mijn steentje kan bijdragen aan het creëren van een mooie Schiedam.

Jan van Oossanen

Mijn naam is Jan van Oossanen,
Ik ben trotste opa van drie kleinkinderen, gepensioneerd en mijn vrouw geeft mij de ruimte voor het uitvoeren van vrijwilligerswerk. Omdat thuis zitten niks is voor mij ben ik erg actief in de wijk Groenoord op landvreugd bij de tuinders voor de voedselbank, SAG en bij de activiteiten ruimte van de Beethovenflat. Daarnaast zit ik ook in het bestuur van huurders belangenvereniging Groenoord.
Mijn hobby’s zijn fotograferen, tekenen en klussen in huis.

Zekija Besic

Mijn naam is Zekija Besic, ik kom uit voormalig Joegoslavië.
Ik ben moeder van twee kinderen en sinds een jaartje ook oma.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schilderen en ben ik ook vrijwilliger bij een schildergroep waar ik les geef.
Betrokken zijn bij andere en helpen waar nodig vind ik erg belangrijk, vandaar dat ik mijzelf heb aangesloten bij HOW.

Petra Warmerdam

Mijn naam is Petra André . Ik woon in de wijk Nieuwland vanaf 1986 en t is n dynamische omgeving. Ik heb 2 volwassen kinderen en n rare hond. Mijn 2e bed staat in Huis van de Wijk Dreesplein waar ik met veel liefde en plezier vrijwilligster ben. Verder ben ik een zeer sociaal mens die alles met enthousiasme doet.